Autista Segítő Központ

Az Autista Segítő Központot 1999-ben alapították, az intézmény fenntartója a Magyarok Nagyasszonya Ferences Rendtartomány. Az intézményegyüttes Magyarországon egyedülálló módon több tagintézmény együttes, egymásra építő munkájával valósítja meg az autizmussal élő gyermekek és fiatalok, illetve az őket nevelő családok komplex támogatását. Jelenleg közel 45 családnak segít azzal, hogy autista családtagjának az oktatását, bentlakásos gondozását, lakóotthoni ellátását megoldja.

A nehezen fenntartható intézményegyüttest Alapítványunk évről-évre támogatja adománygyűjtéssel és ennek továbbításával, amellyel mindennapi működéséhez, fejlesztéseihez járulunk hozzá.

Tovább az Autista Segítő Központ honlapjára: http://www.autista.hu

Aktuális projektek

• Autista Segítő Központ támogatása

A Ferences Alapítvány évről évre adományt továbbít az Autista Segítő Központ részére. Az Intézményegyüttes munkája Magyarországon páratlan, ugyanakkor komoly anyagi terhet ró a fenntartóra illetve a családokra is. Ennek enyhítéséért tartunk adománygyűjtést, amellyel az intézmény működését, igy az autista gyermekeket közvetlenül támogatjuk.

Adományaikat köszönjük, Isten fizesse meg!

Lezárult projektek