Rólunk

A Ferences Alapítvány a Magyarok Nagyasszonya Ferences Rendtartomány központi alapítványa, amely 2011 óta közreműködik a ferencesek céljainak megvalósításában. Alapítványunk tevékenysége igen szerteágazó, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy adománygyűjtésünkkel és -osztásunkkal az arra leginkább rászorulóknak segítsünk. 

 

Alapítványunk elhivatott abban, hogy megtalálja az adakozó szándékú vállalkozásokat és magánszemélyeket, és egy átlátható, megbízható működés során adományaikat továbbítsa azokra a területekre, ahol a leginkább szükség van rá.

 

Munkánk során a támogatók egyre növekvő száma megerősít minket abban, hogy elvégzett feladatunkra igen nagy szükség van. A támogatások kevés kivételtől eltekintve célzottan, valamely vállalásunkra jönnek, így ezeket nem működésre, hanem a megjelölt terület támogatására fordítjuk, legyen az a kárpátaljai családok segítése, az Autista Segítő Központ támogatása vagy bármi más. 

 

Beszámolóinkat itt lehet elérni.

Alapítványunkat rendszeresen támogatja a Nemzeti Együttműködési Alap, ezen keresztül az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő. Tevékenységeinket az ő támogatásuknak köszöhetően is tudjuk megvalósítani.