A sütit, illetve webjelzőt az Ferences alapítvány (székhely: 1024 Budapest, Margit körút 23.; e-mail cím: info@ferencesalapitvany.hu; telefonszám: (1) 336-1689; a továbbiakban „Alapítvány”) www.ferencesalapitvany.hu domain alatt működő honlapja helyezi el.
A honlap első alkalommal történő meglátogatásakor felugró ablakban tájékoztatást kap arról, hogy a honlap meglátogatása esetén a számítógépén és/vagy mobil eszközén süti, illetve webjelző kerül elhelyezésre.

1. Süti és webjelző

A süti betűkből és számokból álló kis információs-csomag. Az Alapítvány webszervere a sütit automatikusan megküldi a böngészőjének a honlap első alkalommal történő meglátogatásakor. A számítógépe vagy mobil eszköze eltárolja a sütit. A böngésző a honlap következő alkalommal történő meglátogatásakor visszaküldi a sütit az Alapítvány webszervere részére. Az Alapítvány webszervere a megküldött adatok alapján azonosítani tudja a sütit küldő számítógépet vagy mobil eszközt és a megküldött sütiket megfelelően össze tudja kapcsolni. A webjelző a honlapon elhelyezett kis méretű, általában észrevehetetlen, kép. A webjelzők elhelyezésével a honlapon végzett műveletei követhetők és a nyert adatokból statisztika készíthető.

Az Alapítvány olyan sütit/webjelzőt helyez el, amely a böngésző bezárásakor automatikusan törlődik (ún. munkamenet süti), illetve olyan sütit/webjelzőt is elhelyez, amely a böngésző bezárását követően is gyűjt adatokat.

1. Az Alapítvány honlapon elhelyezett sütijei

Süti neve

Szolgáltatott adatok és süti funkciója

Süti időtartama

HTTP süti

Google Analitycs

Third-party alkalmazás. Google által fejlesztett rendszer böngészési statisztikák készítésére.

Paypal banki felület

Paypal adományozáskor a bank által visszaküldött tranzakcióval kapcsolatos adatokat tároljuk adatbázisban. Ezen kívül amit az adományozó az online adományozó felületen megad magáról. (Név, e-mail stb)

Bankkártyás fizetési lehetőség

A bank által visszaküldött tranzakcióval kapcsolatos adatokat tároljuk adatbázisban. Ezen kívül amit az adományozó az online adományozó felületen megad magáról. (Név, e-mail stb). Nem tárolódnak bankkártya adatok, sem egyéb személyhez köthető adatok. A bank nem is ad vissza felénk ilyen jellegű információkat

Online adományozás

Az online űrlapon található információk eltárolódnak adatbázisban. Nem ellenőrizzük, hogy az adatok a valóságnak megfelelnek-e. (Létezik-e megadott néven személy, vagy a megadott e-mail cím élő-e)

Session (munkamenet) azonosító

A webes kommunikáció egyik eszköze. A gépi kommunikáción kívül más szerepe nincs.

A következő linkre kattintással tudhat meg bővebb információt arról, hogy