Adományozás bankkártyaterminálon keresztül

Trans

Alapítványunk újabb mérföldkőhöz érkezett a támogatási lehetőségekkel kapcsolatos bővítések terén. Jótevőink eddig is sokféle módon tehették meg felajánlásaikat, most azonban egy újabb alternatíva is megnyílt számukra: a bankkártyaterminálon keresztül való fizetés lehetősége. 

 

Az elmúlt évek statisztikái mutatják: mai társadalmunkban folyamatosan csökken a készpénz használata. Bár e jelenség hazánkban kevésbé észlelhető még, mára Magyarországon is számos lehetőség áll rendelkezésünkre, és készpénz helyett nemcsak bankkártyával, hanem akár már mobiltelefonunkkal is tudunk fizetni. A Ferences Alapítványnál igyekszünk igazodni társadalmunk ezen változásaihoz, így 2018 áprilisától lehetővé tettük a bankkártyaterminálon keresztül történő adományozást. 

Honlapunkról továbbra is egyszerű bankkártyás tranzakcióval, PayPal-fiókkal és sárga csekk igénylésével adományozhatnak a felajánlók. Személyesen alapítványunk központjában készpénzzel, április végétől pedig új lehetőségként bankkártyás fizetéssel is támogathatják alapítványunkat. A tevékenység kiválasztása és a pontos összeg meghatározása után, a Paypass funkcióra is alkalmas terminálon keresztül az adományozás valóban csak egy érintés.

Amennyiben élni kívánnak a terminálon keresztül történő támogatás lehetőségével, kérjük, keressék bizalommal alapítványunk munkatársait az info@ferencesalapitvany.hu e-mail címen. Előzetes egyeztetés után elsősorban a Margit körúti irodánkban, illetve tízezer forint feletti adományozás esetén akár Budapest egyéb területein is biztosítani tudjuk a terminálon keresztüli befizetés lehetőségét.

Köszönjük! 

 

Ferences Alapítvány, 2018
 

Hasonló tartalom