#brownfridayferencesek – Eljött az első Brown Friday ideje!  

A Brown Friday kezdeményezésének híre csak eddig közel 80.000 emberhez jutott el, és hol van még a vége! Nagyon köszönjük nektek, hogy ilyen szép számban támogattátok a programot, ki felajánlással, ki pedig egy-egy megosztással. Kérünk benneteket, hogy továbbra is támogassátok munkánkat, hiszen nélkületek nem tudunk segíteni a rászorulóknak. Tegyünk jót továbbra is, együtt! A Brown Friday program keretén belül pedig elindítjuk a #brownfridayferencesek kampányt! 


Míg a Black Friday sokak számára megtestesíti mindazt, amiről nem szeretnénk, hogy a karácsony szóljon – a költekezésről, rohanásról, az őrült vásárolgatásokról –, a Brown Friday a karácsony valódi értékeire, Jézus születésének alázatára és szegénységére hívja fel a figyelmet.

#brownfridayferencesek   

A #brownfridayferencesek kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a jó cselekedetek fontosságára, valamint népszerűsíti azokat, hiszen mottója: „Tegyünk jót!”. Fontos, hogy jót tenni nem csak anyagiakkal tudunk! Segíthetünk önkéntes munkával vagy csak egyszerű odafigyeléssel, de tehetünk jót azzal is, hogy időt szánunk valakire.

Arra buzdítunk tehát, hogy tegyél jót, és amennyiben ezt megosztod másokkal a közösségi médiában, írd oda, hogy #brownfridayferencesek - így sokakhoz elér a jó cselekedet híre, arra ösztönözve másokat, hogy ők is csatlakozzanak a programhoz. Hangsúlyozzuk, hogy a kampány célja elsősorban nem a posztolás, hanem az, hogy minél többen megtapasztalhassák: jó érzés önzetlenül jót tenni!

A #brownfridayferencesek kampány keretében nincs meghatározva, hogy kinek adományozzatok vagy hogyan tegyetek jót, ez mindenkire rá van bízva, lehetőségei és szándéka szerint.



Csatlakozz te is a #brownfridayferencesek kampányhoz
és „Tegyünk jót!” együtt, hiszen„amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek.” (Mt 25,40)

 

Az egytál – melegétel rászorulóknak kampány támogatása ITT!

 

 

Ferences Alapítvány


 

Hasonló tartalom