Adventi közvetítések támogatása

Barsi Balázs OFM 1990 óta tart konferenciabeszédeket a belvárosi ferences templomban, minden év nagyböjti és adventi időszakában. Alapítványunk jóvoltából, a Rendtartomány 2019 adventjében is élőben közvetíti Balázs atya beszédeit. A közvetítések korszerű és minőségi megvalósítására és az alapítvány működésére ezúttal gyűjtést indítunk.


„Engem nem zavar a média. Szent II. János Pál pápa kétszer járt Magyarországon, és mindkét alkalommal a püspökök lelkére kötötte, hogy legyünk jelen a médiában, hiszen ez egyáltalán nem szereplés:

 

ez kenyérszaporítás.”

– nyilatkozta Barsi Balázs OFM egy korábbi interjújában. A ferences szerzetes valóban számos területen tevékenykedik, a médiában sokszor találkozhatunk személyével. A konferenciabeszéd-sorozatok, amelyeket Balázs atya csaknem harminc éve, lelkesen, minden évben megtart, sokak számára adnak lehetőséget lelki feltöltődésre. 
 

Alapítványunk számára fontos, hogy az adás valós időben és megfelelő minőségben jusson el mindazokhoz, akiknek nincs lehetősége személyesen részt venni az elmélkedéseken. A közvetítések korszerű és minőségi megvalósítására és az alapítvány működésére ezúttal gyűjtést indítunk. 

 

 

Felajánlásaikat előre is hálásan köszönjük!

Ferences Alapítvány – Ferences Sajtóközpont 
2019