Köszönjük! – Több mint egymillió forint gyűjtöttünk a rászorulóknak

November 19-én hirdettük meg egytál – melegétel rászorulóknak gyűjtésünket amelyre karácsonyig több mint egymillió forint érkezett. A támogatásokból élelmiszert, tisztítószereket és további ajándékokat juttattunk el a nagyszőlősi, a szécsényi, a pasaréti és az esztergomi plébániáinkkal kapcsolatban álló szegényekhez. Hálásan köszönjük a felajánlásokat!


 

Esztergomban – az előző évekhez hasonlóan idén is – a Szegénygondozó Nővérek közreműködésével jutott el segítségünk a nélkülözőkhöz. A nővérek szegény családokhoz és egyedül élő idősekhez vitték el a találkozás örömét.

 


 

 

Nagyszőlősön bőséges karácsonyi ebédet kaptak mindazok, akik december 22-én a szegénykonyhára érkeztek. A kárpátaljai járványhelyzet miatt nem közösen egy asztalhoz ülve, hanem mindenki az otthonában fogyasztotta el az ételeket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hálásan köszönjük adományozóink jóságát, akik segítségével szebbé tehettük a szegények karácsonyát. A ferences rend támogatóiért minden szerda reggel fél 8-kor szentmisét ajánlanak fel a Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhely templomában.

 

Cikkünket frissítjük!

Ferences Média, 2020