Természettudományos oktatás fejlesztése

Az elmúlt években a Ferences Alapítvány adománygyűjtést és továbbítást végez, hogy a ferencesek oktatási intézményeiben a megfelelő infrastrukturális körülmények megteremtésével a természettudományos oktatás a lehető legmagasabb színvonalon történhessen.

Ennek érdekében az Alapítvány természettudományos laborfejlesztési projektet indított, melyet először 2016-ban valósított meg a Richter Gedeon Zrt. nagylelkű támogatása illetve saját források bevonása által. Az Alapítvány elkötelezett, hogy a megfelelő erőforrások rendelkezésre állása esetén a fejlesztést évről évre megismételje.

Aktuális projektek

• Természettudományos laborfejlesztés

A ferencesek három gimnáziuma számára természettudományos laborfejlesztést szervezünk. A Richter Gedeon Zrt. mint nagylelkű támogatónk nagy részt vállalt az adománygyűjtésből, a három iskolára tervezett összegből (3x500.000 Ft) egy iskolának a költségét egyben átvállalta. A másik két iskolára jutó fejlesztési költséget a Ferences Alapítvány állja, ennek támogatására keresünk adakozó kedvű testvéreket. Adományaikat előre is köszönjük.

Lezárult projektek